Uutiset

The Graham Norton Show’n uunituoreet jaksot julkaistaan Suomessa BritBoxissa!

Tiedote julkaistu Britboxissa ja ePressissä

BritBox 12.10.2022, 23:00

tgns-s30-sh-1-group-pic-1.jpg

Julkaisuvapaa keskiviikkona 12. lokakuuta kello 23:00.

Torstaista 13. lokakuuta eteenpäin BritBoxissa julkaistaan viikoittain uunituoreita The Graham Norton Show’n kauden 30 jaksoja. Tämän viikon torstaina 13. lokakuuta katsojat saavat nauttia tupla-annoksesta The Graham Norton Show’ta, kun keskusteluohjelman jaksot 1 ja 2 julkaistaan Suomessa BritBoxissa. Torstaista 20. lokakuuta lähtien BritBoxissa julkaistaan viikoittain keskusteluohjelman uusin jakso, vain kuusi päivää Iso-Britannian ensiesityksen jälkeen.

Graham Norton Show on tähtien täyttämä ja BAFTA-palkittu viihdettä, keskustelua sekä komediaa sekoittava talk show, jossa vierailee A-luokan tähtiä. Norton on yksi Britannian yleisradion mukaansatempaavimmista ja suosituimmista juontajista.

Graham Norton Show’n uusin kausi alkaa ikimuistoisella tavalla, kun ensimmäiseen jaksoon saapuu vieraaksi Hollywoodin kauhuelokuvista ja -sarjoista tuttu Jamie Lee CurtisMonty Pythonin näyttelijä ja komediaikoni Eric Idle, palkittu näyttelijä David TennantIt’s a Sin -tähti Lydia West ja popin supertähti Robbie Williams. Toisessa jaksossa Grahamin vieraina ovat Paddington– ja Downton Abbey -tähti Hugh Bonnevillen, Oscar-ehdokkuuden saaneen Lesley Manvillen, brittinäyttelijä Lashana Lynchin, BAFTA-palkituksi tv-kokiksi päätyneen grime-artistin Big Zuun sekä euroviisutähti Sam Ryderin.

“Tuomme innoissamme Graham Norton Show’n BritBoxin katsojille suoraan tulikuumana Iso-Britannian ruuduilta”, sanoo Neale Dennett, BritBoxin kansainvälisistä markkinoista vastaava johtaja (SVP International Markets & GM EMEA). “Uudet jaksot julkaistaan englanniksi joka torstai, ja suomeksi tekstitetyt versiot ovat saatavilla heti seuraavana päivänä perjantaina.”

“Kuningatar Elisabet II:n valtiollisten hautajaisten striimaus syyskuussa sekä odotetut draamasarjat, kuten The Thief, His Wife and the Canoe, Ridley ja tuleva, Keeley Hawesin tähdittämä trilleri Crossfire ovat osoittaneet meille, kuinka paljon tilaajamme arvostavat nopeasti toimitettua brittiläistä sisältöä.”

Kuten tavallista, jokaisen jakson päätteeksi Graham päästää ääneen yleisön rohkeimmat katsojat, jotka uskaltautuvat istumaan maailmankuuluun isoon punaiseen tuoliin kertomaan hauskimmat tarinansa.

Tähän mennessä The Graham Norton Show on voittanut kuusi BAFTA-palkintoa, muun muassa parhaasta viihdeohjelmasta ja parhaasta viihde-esityksestä.

Paras myöhäisillan talk show” – USA Today.

Tietoja BritBoxista

BritBox on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kattavimman kokoelman brittiläistä viihdettä. BritBox on brittiläisten yleisradioyhtiöiden BBC:n ja ITV:n perustama palvelu, joka sisältää yli 2000 tuntia televisioviihdettä. Mukana on sekä uusia että vanhoja tuttuja ohjelmia Isosta Britanniasta kriitikoiden ylistämistä draamasarjoista komedioihin ja dokumentteihin. Suoratoistopalvelu on Suomessa C Moren, C More Hockeyn ja C More Total+:n -tilaajien saatavilla.

#BritBox #norton #nortonshow #leffamedia

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button