Uutiset

LeffaMedian uutisia!

Kaikille leffa ja sarjafaneille vähän lisätietoa :)

Tässä ajankohtaisia leffa- ja sarjauutisia:

DCEU palaamassa?

🎞 Black Adam elokuva saanut Rotten Tomatoes kriitikoilta 42% ja yleisöltä 88% – DC elokuvan antisankarina toimiva Dwayne Johnson kertoo olevansa innoissaan, että DCEU lanseerataan uudestaan hienolla elokuvalla. Elokuva tehnyt leffateattereissa jo

🎞 Warner Bros. Discovery on vahvistanut, että Man of Steel 2 elokuva tapahtuu. Fanit ovat huojentuneita, että Henry Cavill palaa rooliinsa teräsmiehenä – tuottajat etsivät elokuvan jatko-osalle käsikirjoittajia.

🎞Shazam: Fury of the Gods ja Aquaman and the Lost Kingdom elokuvien ensi-illat maaliskuun 17. päivä ja joulukuun 25. päivä 2023.

🎞 Hollywoodissa kuiskutellaan, että James Gunn on tavannut WB Discoverya salaisesta DC elokuvasta. The Suicide Squad 2 kenties?

MARVEL saamassa vahvistusta!

🎞 Marvel Studios uusii tuotannon aikataulua, useat elokuvat kuten Blade, Deadpool 3, Fantastic Four ja Avengers: Secret Wars siirtyvät vuodella eteenpäin.

🎞 Harrison Ford liittyy Marvel universumiin Captain America: New World Order – Disney+ sarjaan Thaddeus Rossina – hän paikkaa edesmenneen William Hurtin.

🎞 Charlie Coxin näyttelemä Daredevil on nyt virallisesti osa MCUta saatuaan ensiesiintymisensä Disney+ She-Hulk sarjassa.

NETFLIX porskuttaa jälleen

🎞 2023 keväällä poistuu mahdollisuus jakaa Netflix tunnukset toisen kanssa.

🎞 He-Man animaatiosarjasta tehdään live-näytelty elokuva. Pääosaa näyttelee West Side Storysta tuttu lihaskimppu Kyle Allen.

🎞 Netflixin ‘The Crown’ sarjan tekijä on kommentoinut polemiikkia sarjan viimeisimmästä kaudesta ja korostanut sen kertovan mahdollisimman tyylikkäästi ja korrektisti hovin dramaattisista tapahtumista 90-luvulla. Netflix on itse korostanut trailerissaan tekstillä, että sarja on fiktiota.

🎞 Jo eläköityneeksi luultu Cameron Diaz palaa elokuva-alalle komediassa “Back in Action”, jossa mukana näyttelee Jamie Foxx – elokuva tullaan näkemään suoratoistopalvelussa 2023 tai 2024 alussa.

Elokuvateatterit vielä ongelmissa – pelastus Blockbustereissa?

🎞 Teatterit suurissa ongelmissa, kun leffakäyntien määrän huhutaan liikkuvan vuoden 2014 tasolla. Suurimpana ongelmana ollut Blockbuster-elokuvien puute.

🎞 Loppuvuoden 2022 pelastajiksi toivotaan nyt seuraavia vielä ensi-iltaa odottavia jättielokuvia: Black Adam, Black Panther 2, Avatar 2 elokuvia.

🎞 Viimeisin valonpilkahdus on tullut Top Gun: Maverick elokuvasta, joka on tilittänyt 1,5 miljardia euroa maailmanlaajuisista elokuvakäynneistä. Suomessa elokuva sai 427 270 katsojaa.

🎞 Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset vuoden 2022 Suomen top 10 katsotuimpiin elokuviin:

Tilastot on otettu suoraan SES.fi sivustolta.

LÄHTEET: SCREERANT, VARIETY, HOLLYWOOD REPORTER, WHATS-ON-NETFLIX.COM, FINNKINO, SES, CBR.COM, CINEMABLEND, EMPIRE, COMIC-BOOK.COM

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button