Uutiset

LeffaMedian spesiaali: Emmy-gaala 2022

 

Kun uudessa LeffaMedian spesiaalissa Batroomin moderoimana, Mikähomma, Leffahullu ja Popcorn with Esko leffasisällöntuottajat jutustelevat Emmy-gaalasta 2022 ja tuovat esille ‘asiantuntijan’ mielipiteen voittajista, niin syntyy viihdyttävää keskustelua – kuuntele jakso, kommentoi ja kerro omat ajatuksesi. #emmys2022 #batroom #mikähomma #leffahullu #popcornwithesko

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button