Uutiset

King Kong sarja tekeillä Disney+

Variety uutisoi, että live action King Kong sarja on tekeillä Disneyn toimesta. Sarja olisi origin story Kongin alkutaipaleista ja kertoisi Skull Islandin mysteeristä.

Stephany Folsom (Paper Girls) toimii käsikirjoittajana ja executive tuottajana. Myös James Wan, Michael Clear ja Rob Hackett toimivat execitive tuottajina. Vielä ei ole tietoa koska sarja tulee Disney+ palveluun.

Saatatte ihmetellä yhtä paljon, kuin allekirjoittanut että mites Disney voi nyt Kongista tehdä sarjaa, kun eikös oikeudet ole Warnerilla joka on tehnyt viimeisen King Kong leffan. No Kongin oikeudet on hieman monimutkaisia, mutta periaatteessa vapaata domainia, kunhan projekti perustuu jotenkin vuoden 1933 elokuvan kirja sovitukseen. Silti projektin kerrotaan perustuvan juuri vuoden 1933 elokuvaan, eikä kirjaan siitä. Tämän lisäksi se perustuu Joe DeViton uusimpiin Kong kirjoihin.

Tämän lisäksihän Legendary Entertainment tekee sarjaa heidän MonsterVersestä Apple TV+ palveluun. Ja tämän lisäksi Netflix tekee Skull Island origin animaatio sarjaa. Eli Kongia on tulossa lähi vuosina vaikka ja kuinka.

Lähde: Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button