Uutiset

Turussa jälleen tänään elokuvapäivä

Elokuvapäivä 3.3.2022 on tänään.

Eli Scene Turku järjestää jälleen elokuvapäivän Turussa ja kaikille avoimista leffanäytöksistä nautitaan aamuyhdeksästä iltamyöhään eri puolilla kaupunkia.

Elokuvapäivän ideana on tarjota yhteisöllisiä elokuvakokemuksia uusissa ympäristöissä. Erityinen esityspaikka tuo kokemukseen oman ulottuvuutensa. Leffoja voi katsoa vaikka entisen Kakolan vankilan kirkossa tai Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa.

Kaarina-talossa taas illan kruunaa mykkäelokuvakonsertti, kun äänitaiteilija Atte Häkkinen säestää Sergei Eisensteinin ohjaaman mykkäelokuvan Panssarilaiva Potemkin.

Mukana on sekä klassikkoteoksia että uusia elokuvia, joita yleisö ei välttämättä ole päässyt katsomaan teattereissa viime vuosien rajoitusten varjossa. Elokuvapäivä on hyvä mahdollisuus nauttia näistä elokuvista valkokankaalta yhdessä muiden elokuvan ystävien kanssa.

Tapahtumaa koordinoi Turun kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Linnateatteriyhdistys ry:n perustama yhdistys Scene (virallisesti Elokuvakaupunki Turku ry). Kaksi kertaa vuodessa järjestettävän Elokuvapäivän tavoitteena on tarjota yleisölle maksuttomia elokuvaelämyksiä uusissa ympäristöissä ja luoda yrityksille uusia tapoja kohdata sidosryhmiään.

 

Ja kaikkiin näytöksiin on tietysti tuttuun tapaan vapaa pääsy!

Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.elokuvapaiva.fi.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button