Uutiset

DISNEY+ JULKAISI TRAILERIN LUCASFILMIN JA IMAGINE DOCUMENTARIESIN LIGHT & MAGIC -SARJALLE

Tiedote. Julkaistu: 11.07.2022, 10:05 Disney+

Kuusiosainen dokumenttisarja on katsottavissa Disney+ -palvelussa 27. heinäkuuta alkaen. 

LINKKI TRAILERIIN: https://youtu.be/DM_XwzOK_98

Lue alkuperäinen tiedote kokonaisuudessaan:

HELSINKI, SUOMI (11. heinäkuuta 2022) Disney+ released the trailer for Lucasfilm and Imagine Documentaries’ “Light & Magic,” an immersive series that chronicles the untold history of world-renowned Industrial Light & Magic (ILM), the special visual effects, animation and virtual production division of Lucasfilm.

Granted unparalleled access, Academy Award®-nominated filmmaker Lawrence Kasdan takes viewers on an adventure behind the curtain of Industrial Light & Magic. Learn about the pioneers of modern filmmaking as we go on a journey to bring George Lucas’ vision to life. These filmmakers would then go on to inspire the entire industry of visual effects.      

The series is directed by Lawrence Kasdan, and the executive producers are Ron Howard, Brian Grazer, Justin Wilkes, Lawrence Kasdan, Kathleen Kennedy and Michelle Rejwan.

All six episodes of “Light & Magic” premiere on July 27, exclusively on Disney+.

Instagram: @DisneyPlusFI; @ILMVFX
Facebook: @DisneyPlusFI; @ILMVFX
TikTok: @DisneyPlus

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button