Uutiset

Embracer Group osti Sormusten herran oikeudet

Ruotsalainen media- ja pelijätti Embracer Group on ostanut oikeudet Taru sormusten herrasta- ja Hobitti -elokuviin ja -peleihin.

Tarkemmin sanottuna Embracer Group on ostanut Middle-earth Enterprises -osaston The Saul Zaentz Companylta. Oikeudet kattavat kaiken Taru sormusten herrasta -trilogiaan ja Hobittiin liittyvän median ja tuotteistuksen, eli myös esimerkiksi lautapelit, fanituotteet, teemapuistot ja näytelmät. Lisäksi kauppa sisältää TolkienEstaten ja HarperCollinsin mahdolliset tulevat kirjalliset julkaisut.

Embracerin alla toimiva Asmodee Group on jo valmiiksi yksi menestyneimmistä LOTR- ja The Hobbit -lisensoijista, sillä yritys on julkaissut useita aiheeseen liittyviä menestyneitä lauta- ja korttipelejä.

Uusia elokuvia saattaa olla tulossa. Elokuvia jotka keskittyisivät tuttuihin hahmoihin, kuten Gandalfiin, Aragorniin, Klonkkuun, Galadrieliin, Eowyniin ja muihin. Sitä ennen kuitenkin tulee Amazonin Lord of The Rings: Rings of Power sarja.

Lähde: The Hollywood Reporter

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button