Uutiset

Deadpool & Wolverine -elokuva sai viikonloppuna uuden trailerin

Trailerissa nähdään vilaus näyttelijä Tyler Manesta, joka näyttelijä Sabertooth-hahmoa ihka ensimmäisessä X-Men-elokuvassa vuonna 2000.
Suupaltti palkkasoturi palaa valkokankaille adamantium-vahvisteisen kumppaninsa kanssa keskiviikkona 24. heinäkuuta, jolloin suomalaiset pääsevät kokemaan elokuvan ennen useita muita markkinoita. Deadpool & Wolverinen ensimmäinen näytös Suomessa pidetään 24. heinäkuuta klo 00.01, ja lipunmyynti on jo käynnissä mm. Finnkinon ja BioRexin sivuilla.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button