Uutiset

Disney+ Star Wars ANDOR sarjan uusin traileri julkistettu!

Myös uusi juliste paljastettu

Star Wars Rogue One-elokuvasta tuttu vakooja/soluttautuja/lentäjäkapteeni Cassian Jeron Andor, tai myös tunnettu Willix, Aach, Joreth Sward ja koodinimellä Fulcrum palaa Andor-nimisellä Disney+ suoratoistopalvelun alkuperäissarjana – uusin julkistettu traileri tässä:

Disney+ julkistaa sarjan kolme ensimmäistä jaksoa 21. syyskuuta. Tämä tarkoittaa, että sarjan ensi-ilta siirtyy 31. elokuuta syyskuulle. Lohdutukseksi voi ihailla uusinta julistetta:

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button