Uutiset

Doctor Strange in The Multiverse of Madness leffan uusi traileri

Uusin Doctor Strange in The Multiverse of Madness elokuva sai uuden trailerin ja näyttääpä todella mielenkiintoiselta ja mukana on näemmä ties mitä tuttuja hahmoja ja multiversumi näyttää olevan todella suuressa roolissa.

Elokuvan on ohjannut Sam Raimi (Spider-Man trilogia) ja pääosissa nähdään Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) ja Elisabet Olsen (WandaVision).

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button