Uutiset

Näyttelijä William Hurt on kuollut

Legendaarinen Oscar voittaja näyttelijä William Hurt on kuollut 71 vuotiaana, vain viikkoa ennen 72 vuotis syntymäpäiväänsä.

Hän kuoli rauhallisesti ja ennen kaikkea luonnollisesti ja oli perheensä kanssa. 2018 hänelle todettiin eturauhassyöpä, joka oli levinnyt luihin.

Viime vuosina Marvel leffojen Thunderbolt Rossina nähty näyttelijä on vuosien aika nähty lukuisissa elokuvissa ja Kiss of Spider Womanista (1985) hän voitti miespääosa Oscar palkinnon. Hänen muita roolejaan nähtiin mm. A History of Violence, A.I. Artificial Intelligence, The Village, Syriana, The Big Chill, The Good Shepherd, Mr. Brooks, Into the Wild, Robin Hood, The Incredible HulkCaptain America: Civil WarAvengers: Infinity WarAvengers: Endgame, ja Black Widow.

Hurt syntyi 20.3.1950 Washington DC:ssä Yhdysvalloissa. Hän opiskeli Tufts Universityssä teologiaa, mutta näyttelijä kärpänen puri ja liittyi Juilliardin kouluun, jossa hän opiskeli näyttelijäksi mm. Robin Williamsin ja Christopher Reevesin kanssa.  Hänen ensimmäisiä roolejaan oli Kojak sarjassa, jossa hän näytteli parissa jaksossa 1977.

Lähde: Deadline

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button