HaastattelutUutisetVideot

LeffaMedian erikoishaastattelussa Prey elokuvan Dakota Beavers

Predator-franchise palaa takaisin viidennessä Prey-nimisessä esiosaelokuvassa, joka saa ensi-iltansa Disney+palvelussa suoratoistopalvelussa 5. elokuuta. Elokuvan on ohjannut 10 Cloverfield Lane elokuvan ohjauksesta tunnettu Dan Trachtenberg. Elokuvassa Dakota Beavers esittää Comanche-intiaani Taabea, metsästäjää ja soturia, joka joutuu myös nenät vastakkain Predatorin kanssa. Leffa Median Youtube-kanavalla päästään tutustumaan tähän uuteen nousevaan tähteen. #leffamedia #predatormovie

Katso 9 min haastattelu tästä:

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button