Videot

Kuvakarju-arvostelu: Thor: Love and Thunder (2022)

EI SPOILEREITA KOMMENTTEIHIN.

Marvel Studios ja Kevin Feige vievät supersankarien ystävät jälleen yhdeksän valtakunnan syövereihin. Thor Odinson tekee paluun elokuvassa jonka ohjauksesta vastasi Taika Waititi joka myös kirjoitti sen toverinaan Jennifer Kaytin Robinson. Rooleissa nähdään Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Waititi, sekä Russell Crowe ja Natalie Portman. Mukana vilahtavat myös mm. Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn ja Jaimie Alexander.

Tsekkaa myös Facebookin Kuvakarjun kuvakaverit ja Kuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button