Uutiset

Helen Mirren Fast and Furious 10 elokuvassa!

Uudet kuvat julkistettu ja näin roolitus vahvistettu

Viimeisimmät kuvat FF10 on nyt julkistettu ja niissä komeilee ikoninen Queenie eli Helen Mirrenin näyttelemä tuttu hahmo. Roolissa Mirren nähtiin ensimmäisen kerran 2017 The Fate of the Furious elokuvassa ja jatkoi Hobbs & Shaw ja F9 elokuvissa samaisessa roolituksessa pahamaineisen Shawn äitihahmona.

Uusissa julkistetuissa kuvissa Mirren pitää yllään eläinkuosista mekkoa hänen hiuksensa ollessa ponnarilla.

FF10 elokuvassa myös Vin Dieselin ja Mirrenin lisäksi Michelle Rodriguez (Letty), Tyrese Gibson (Roman), Ludacris (Tej), Jordana Brewster (Mia), Charlize Theron (pahis Cipher) sekä Nathalie Emmanuel (Ramsey).

Fast X on myös toivottanut tervetulleeksi seuraavat näyttelijät The Suicide Squad elokuvasta tunnettu Daniela Melchior, Captain Marvel elokuvan päätähden Brie Larson sekä Titans’ elokuvan Alan Ritchson.

Lähde: ScreenRant, DigitalSpy

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button