Uutiset

Fede Alvarez ohjaa uuden Alien leffan

Yllättäen uusi Alien leffa on tekeillä ja ohjaajaksi on pestattu Fede Alvarez. Mies on tuttu nimi kauhuleffojen tekijänä, sillä hän on ohjannut mm. vuoden 2013 Evil Dead remaken ja Don’t Breath leffan, sekä tuottanut uuden Texas Chainsaw Massacre leffan, joka juuri tuli Netflixiin.

Alien leffojen luoja ja ensimmäisen sekä esi-osien ohjaajana toiminut Ridley Scott toimii tuottajana. Alvarez toimii myös käsikirjoittajana ja tämän elokuvan on tarkoitus toimia itsenäisenä osana, joka siis ilmeisesti tavan mukaan unohtaa taas kaikki jatko-osat.

Alvarez on tiettävästi suuri Alien elokuvasarjan fani ja lähettikin oman pitchauksen Ridley Scottille jo muutama vuosi sitten.

Leffa on ilmeisesti tulossa suoraan suoratoistoon, sillä se on listattu Jenkeissä tulevaksi Hululle, eli meillä varmaan suoraan Disney+ palveluun.

20th Century Studios on jo jonkin aikaa ollut tekemässä myös Alien tv sarjaa, jonka puikoissa häärii Noah Hawley. Ridley Scott toimii myös siinä tuottajana.

Lähde: Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button