Blogit

ErikoisSuperSpeciaali: Unboksaus Alterstream Median kanssa!!

Tällä kertaa Kaitsun leffablogissa nähdään ja kuullaan jotain ennen kuulumatonta. Alterstream Median huippu-ukot Henkka ja Jusa kutsuivat minut vierailulle unboksausvideolle. Ei siinä muu auttanut, kun matkustaa junalla pääkallopaikalle ja suorittaa ensiesiintyminen kameran edessä. Tampereella esittelykiertueen parhaissa leffa- ja sarjismestoissa tarjoili alan expertti Jusa Kyntäjä. Loppuilta kuluikin sitten superammattilaisen, eli Henri Nevalaisen studiolla videota kuvatessa. Päivän kulkuun kuului myös herrojen kokoelmien läpi käyminen. 

ErikoisSuperSpeciaali: Unboksaus Alterstream Median kanssa!!  

Täytyy sanoa, että huikeita kokoelmia löytyi molempien kartanoista. Jusa oli äärettömän kattavan leffakokoelman lisäksi erikoistunut sarjakuviin, jota löytyikin enempi, kuin lähikirjakaupoista ja kirjastoista yhteensä. Myös figuuripuolella mies oli kunnostautunut kunnioitettavasti. Henkan elokuvakokoelma oli myös varmasti maan kattavampia ja laajimpia, puhumattakaan figuurien ja varsinkin Masters of the Universe-figuureiden nopeasti kasvavasta kokoelmasta. Täytyy nostaa hattua molemmille herroille. Sainpa tavata livenä myös ihastuttavan Ingan, Ingan Gialloista. Käykää tsekkaamassa Ingan Giallot-videot Alter Stream median kanavalta! Suosittelen.

Unboksaus videolla käymme läpi päivän saalista, Tampereen pahamaineisilta ja parhaimmilta leffa- ja sarjakuvadiilereiltä.

Olkaa hyvä!

Ja lopuksi, kiitos Henkalle joka julkaisit videon yllätyksekseni sopivasti 40-vuotis syntymäpäivänäni. 

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button