Uutiset

May the 4th be with you!

Uusin Obi-Wan Kenobi traileri ja STAR WARS -päivän Disney+ -sisältölisäykset

Hyvää Star Wars -päivää!

Juuri sopivasti päivää juhlistamaan – tässä uusin

OBI-WAN KENOBI | Traileri | Disney+ Suomi – ensi-ilta 27.5.

Lisäksi kaikkien perinteisten Star Wars elokuvien ja sarjojen lisäksi tässä tulee koonti Tähtien Sota -sisällöistä, jotka on tänään lisätty Disney+ -palveluun:


Disney Gallery: The Book of Boba Fett

Disney Gallery: The Book of Boba Fett kertoo kulissien takaisen tarinan legendaarisen palkkiometsästäjän paluusta Tatooinelle palkkasoturi Fennec Shandin kanssa aikomuksenaan vaatia Jabba the Huttin aiemmin johtaman alueen itselleen. Tässä uudessa dokumenttispesiaalissa elokuvantekijät, näyttelijät ja työryhmä paljastavat ennen näkemätöntä materiaalia, uraauurtavaa teknologiaa ja tehosteet, jotka herättivät kaiken eloon.

Lapsille on lisätty LEGO TÄHTIEN SOTA – Uudet Yodan aikakirjat: 

Pako Jedi Temppelistä

Yoda ja Obi-Wanin aave päättävät, että on aika tuoda viimeinen Jedi-holokroni piilosta, mutta he muistelevat ensin Imperiumin alkuaikoina tekemäänsä ryöstöä vapauttaakseen holokronit temppelistä. Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=eSr0ks6BYtw

Skywalkereiden taistelu

Raivostunut keisari lähettää Darth Vaderin ja tämän miehistön etsimään ja tuhoamaan Luken kostoksi holokronien tuhoamisesta. Luke löytää innoituksen viimeisestä holokronista. Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=7UnZZlHrpJQ

Holokronijahti

Obi-Wan kehottaa Lukea matkustamaan Tatooinen. Kun Darth Vader on myös mukana jahdissa, alkaa kilpa Jedi-holokroneista. Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=oCEEV4ftR_w

Hyökkäys Coruscanttiin

Luke Skywalker tietää, että on vain yksi keino pysäyttää imperiumin hyökkäykset: rohkea hyökkäys Coruscantiin Jedi-holokronien palauttamiseksi. Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=CssTXPn2OcA

Palveluun on myös lisätty Obi-Wan Kenobi -kokoelma, joka kerää yhteen kaikki Star Wars -sisällöt, joissa Obi-Wan Kenobi esiintyy, mukaan lukien episodit 1-4, jotka ovat kaikki katsottavissa palvelussa 4K HDR -kuvanlaadulla ja Dolby Atmos -ääniraidalla. Obi-Wan Kenobi -sarja alkaa kahdella jaksolla 27. toukokuuta.

Vanhoina helminä palvelusta löytyvät muun muassa Star Wars Ewoks-elokuvat:

Star Wars Vintage: Caravan of Courage 
Towanin perheen alus putoaa metsäiseen Endor-kuuhun, ja kahden lapsen joutuminen eroon vanhemmistaan johtaa uskomattomaan seikkailuun, jonka myötä nelivuotias Cindel ja isoveljensä Mace tutustuvat ewokien outoon maailmaan.

Star Wars Vintage: Ewoks: Endorin taistelu 

Ewokien jännittävät seikkailut jatkuvat, kun sankarillinen Wicket ja nuori ystävänsä Cindel pelastuvat häijyjen rosvojen kynsistä apunaan uudet ystävänsä: yrmeä erakko Noa ja hänen vikkelä apurinsa Teek.

Kaikki Star Wars -sisällöt löytyvät kootusti yhdestä paikasta: https://www.disneyplus.com/fi-fi/brand/star-wars

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button