Uutiset

Renny Harlinin uutuus leffoihin isoja nimiä

Rennyn tuleva leffa Carrier saa liudan Hollywood nimiä mukaan näyttelijäjoukkoon. Mukana on ainakin Kate Bosworth (Superman Returns), Ron Pearlman (Hellboy) ja Lin Shaye (Insidious).

Kauhu/trillerin Carrierin käsikirjoittaa 10 Cloverfield Lanen kirjoittajat Josh Campbell ja Matt Stuecken.

Carrier elokuvassa mysteerinen ilmiö aiheuttaa suurta kaaosta ja perhe, jonka elämä jo ennestään rakoilee, pakenee pienelle saarelle, mutta vaikeudet ovat vasta alussa.

Myös Harlinin tulevassa toiminta/trilleri elokuvassa Bricklayer nähdään kasa tunnettuja nimiä. Ensi kuussa kuvauksensa aloittavassa leffassa nähdään mm. Aaron Eckhart (The Dark Knight), Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Tim Blake Nelson (Old Henry) ja Clifton Collins Jr. (Star Trek).

Bricklayerin käsikirjoittajina toimii Hanna Weg (Septembers of Shiraz) ja Matt Johnson (Into The Blue). Elokuvassa CIA:n agentti pakotetaan takaisin eläkkeeltä kohtaamaan kansainvälinen salaliitto.

Lähde: Deadline

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button