Uutiset

Miten pelastaa tulevat Oscar-gaalat?

Hollywood Reporter kolumnisti Scott Feinberg antaa 10 pelastusteesiä

Vuodesta 2011 lähtien elokuva-akatemiaa tiiviisti seurannut ja raportoinut kolumnisti Scott Feinberg näkee Oscar-gaalan tulevaisuudelle ja jatkolle valtavasti uhkakuvia ellei jotain tehdä nyt ja pian. Hän antaa Hollywood Reporter-artikkelissaan kymmenen eri ehdotusta, miten palauttaa elokuva-akatemian entisaikojen glamour:

  1. Täsmentäkää tehtäväänne – mikä on missionne ja mikä ei
  2. Tehkää valvovasta hallituselimestä toimivampi
  3. Voittakaa takaisin jäsenenne
  4. Lopettakaa salamyhkäisyys
  5. Kohdelkaa viihdetoimitusta liittolaisina, ei vihollisina
  6. Kunnioittakaa myös yleisön mielipidettä
  7. Älkää unohtako ydinkohderyhmäänne
  8. Parantakaa äänestysprosessia
  9. Uudistakaa gaala-iltaa
  10. Oppikaa yleisörikkaista tv-urheilulähetyksistä

Mitä itse olet mieltä – miten Oscar-gaala saataisiin takaisin entiseen loistoonsa vai pitäisikö keksiä jotain uutta?

Yksityiskohtaisempaa tietoa itse kustakin teesistä löytyy englanninkielisestä artikkelista tästä: HOLLYWOOD REPORTER – FEINBERG MANIFESTO

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button