Uutiset

Avatar 2 elokuvan uusi traileri!

Kylmiä väreitä tiedossa...

“This is our home This is our Family This is our Fortress This is where we make our stand”

 

 

Uusin traileri 22.11.2022

Ensi-ilta: 14.12.2022

Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB

Ohjaaja: James Cameron

Pääosissa: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis

Reilu kymmenen vuotta tuli Avatar ensi-iltaan ja nousi välittömästi suuren yleisön suosioon sekä kaikkien aikojen tienaavimmaksi elokuvaksi –  onnistunut pitämään titteliä hallussaan tähän päivään asti. Jatkoa on vihdoin ja viimein luvassa joulumarkkinoille 14. päivä joulukuuta ja elokuva menee tuttavallisesti nimellä Avatar 2 tai virallisesti Avatar: The Way of Water

 

Ensimmäistä teaseritraileri päästiin näkemään jo Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin yhteydessä.

Tässä Featurette:

The Way of Waterin tarinan keskiössä on jälleen Sully (Sam Worthington). Hän joutuu yhdistämään uudemman kerran voimansa Neytirin (Zoe Saldana) ja tämän kansan kanssa pelastaakseen Pandora-planeetan tutulta uhalta.

Pääosakaksikon lisäksi muissa rooleissa tullaan näkemään ainakin Sigourney WeaverKate Winslet ja Michelle Yeoh.

Lähde: Avatar Official, VarietyBox Office Mojo

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button