Uutiset

Väärä huhu: Disney yrittää houkutella Johnny Deppiä takaisin tuttuun merirosvorooliin

Riittäisikö 301 miljoonaa dollaria ja lahjakori?

Disney on mediahuhujen mukaan yrittänyt kovasti saada Johnny Deppin takaisin Jack Sparrown rooliin Pirates of the Caribbean jatko-osiin.

Daily Mailin mukaan Deppin kohdalla neuvottelut rooliin paluusta ovat parhaillaan käynnissä. Disney on erittäin kiinnostunut saamaan näyttelijän takaisin elokuvasarjansa näyttelijäkaartiin. Tietojen mukaan näyttelijän kanssa neuvotellaan noin 300 miljoonan dollarin sopimuksesta.

Pirates of the Caribbean -saaga alkoi vuonna 2003, kun elokuva Mustan Helmen kirous saapui elokuvateattereihin. Johnny Depp näytteli elokuvassa juopunutta merirosvoa Jack Sparrowta, josta on myöhemmin tullut tunnettu roolisuoritus.

Roolisuorituksestaan Depp sai Oscar-ehdokkuuden 2004. Hän on esiintynyt Jack Sparrown -roolissa myös neljässä jatko-osassa. Deppin oli tarkoitus hyvästellä Jack Sparrown rooli kuudennessa elokuvassa. Disneyn tavoitteena olisi saada näyttelijä Disney Plus -suoratoistopalveluun tehtäviin Pirates of the Caribbean 6 ja omaan spin-off sarjaan, joka kertoo Sparrown aiemmasta elämästä.

Näyttelijä Johnny Depp, 59, totesi kunnianloukkaussyytteitä käsittelevän oikeudenkäynnin aikana, ettei palaisi enää Pirates of the Caribbean -elokuvien hittirooliinsa, joten kosiskelu-uutinen on herättänyt kiinnostusta. Disneyn sisäpiiristä arveltiin aikoinaan, että olisi vain ajan kysymys, milloin Deppiä pyydettäisiin taas palaamaan Jack Sparrow’n rooliinsa – ja nyt tässä sitä ollaan.

Vielä oikeudenkäynnin temmellyksessä CNN Enterntainment -lehden mukaan elokuvien tuottaja Jerry Bruckheimer oli vahvistanut, että Johnny Depp ei ole enää mukana elokuvan teossa ja että roolia oli tarjottu Margot Robbielle, jolle käsikirjoitus on tehty hänelle ja ilman häntä.

Jack Sparrow piti siis korvata naispääroolilla ja tuottajan mukaan Robbieta on houkuteltu suostumaan tarjoukseen.

Tässä skenaariossa elokuva olisi ollut saagan ensimmäinen, jossa on vahva naispäähahmo. Tuottajan mukaan juoni tulisi keskittymään täysin tämän ympärille Deppin jäätyä pois elokuvasta.

Deppin voitettua oikeudenkäynnin on tämän hieman ristiriitaisen uutisoinnin jälkeen näytelijälle kosiskelun ja anteeksipyynnön hengessä tarjottu Disneyn lupaus lahjoittaa suuren summan näyttelijän valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Depp halutaan saada siis palaamaan yhteistyöhön mahdollisimman nopeasti.

Disneyn sisäinen lähde paljastaa, että näyttelijää kosiskellaan nyt takaisin Disneylle. Tuntemattoman lähteen mukaan kerrottiin OK! Magazinelle, että näyttelijää tavoiteltiin heti oikeudenkäynnin jälkeen ja kysyttiin olisiko hän kiinnostunut palaamaan yhteen tai kahteen Pirates -elokuvaan.

– Tiedän, että yhtiö lähetti hänelle lahjakorin sydäntä lämmittävällä kirjeellä. Se mitä voin kertoa on, että studio on jo kirjoittanut elokuvan luonnoksen, jossa on Jack Sparrow. He ovat toiveikkaita, että Johnny antaa heille anteeksi ja palaa ikoniseen rooliinsa.

Yhtiö pyrkii korjaamaan välinsä näyttelijän kanssa Disneyn siirrettyä Deppin sivuun elokuvan roolista vuonna 2018.

Johnny Deppin huhuttiin kieltäytyvän mahdollisesta tarjouksesta ja Johnny Depp ei ole itse vielä kommentoinut kantaansa uusimpiin neuvotteluihin. Luultavasti sen vuoksi, että on tällä hetkellä ystävänsä Jeff Beckin kanssa Euroopan kiertueella.

Kyseessä on kuitenkin huhu – juuri tulleen tiedon mukaan Deppin mediaedustaja on vahvistanut noin reilu tunti sitten eri uutislähteille, että laajat huhut Johnny Deppin palaamisesta Pirates of the Caribbean – elokuvasarjan Jack Sparrow merirosvoksi ovat täysin keksittyjä. Bruckheimer oli siis oikeassa ja uuteen kuudenteen elokuvaan voidaan odottaa naispäähahmoksi Margot Robbieta…tai sitten ei, näin Hollywoodissa huhut toimivat.

Lähteet: Daily Mail, CNN Entertainment, OK! Magazine, Iltalehti

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button