Uutiset

Disney+ julkaisemassa Encanto elokuvasta SING-ALONG version

Suomessakin suurta menestystä saavuttanut ENCANTO animaatioelokuva on saamassa Disney+ uuden SING-ALONG version. Suoratoistopalvelu kertoo, että elokuvaa on heidän palveluissaan striimattu maailmanlaajuisesti yli 180 miljoonaa kertaa. Ensi-iltansa lauluversio on saamassa 18. maaliskuuta.

Laulukohtausten tekstitys on englanniksi ja tekstin väri muuttuu karaokesta tutulla tekniikalla. Näin katselijoiden on helppo laulaa elokuvan jo tutuiksi tulleiden lempilaulujen tahtiin kuten “We Don’t Talk About Bruno,” “Family Madrigal,” “Surface Pressure,” “Dos Oruguitas” ja monta muuta Encanto-lauluklassikkoa.

Disney+ julkaisee tämän vuoden aikana myös muita klassikoelokuviensa SING-ALONG versioita tämän vuoden aikana: Frozen, Frozen 2, Kaunotar ja hirviö (1991) sekä Kaunotar ja hirviö live-näytelty vuoden 2017 versiosta.

Lisätietoa: Comingsoon.net

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button