Uutiset

Disney+ Day -sisältölisäyksistä hieman koontia – Enjoy! 

Disney+ Day -sisältölisäykset | Pinocchio, Thor: Love and Thunder, Pistol, Mike, Autot tien päällä, Wedding Season + 1,99 € tutustumistarjous

Disney+ Day -sisältölisäyksistä hieman koontia – Enjoy! 
HUOM!!!
Disney+ -palvelun saa reilun viikon ajan tilattua kuukaudeksi hintaan 1,99 €.
SISÄLTÖLISÄYKSET:
 
Thor: Love and Thunder (IMAX enhanced versio)
Marvel Studiosin Thor: Love and Thunder lähettää ukkosenjumalan (Chris Hemsworth) aivan uudenlaiselle matkalle – etsimään sisäistä rauhaa. Mutta Thorin eläkepäivät katkeavat tylysti, kun kuvaan astuu galaktinen tappaja nimeltä Gorr the God Butcher (Christian Bale), joka haluaa teurastaa kaikki jumalat. Thor käy taistoon värväämällä avukseen Valkyrien (Tessa Thompson), Korgin (Taika Waititi) ja ex-tyttöystävänsä Jane Fosterin (Natalie Portman), joka – Thorin suureksi hämmästykseksi – osaa käyttää hänen taikavasaraansa Mjölniriä Mighty Thorin hahmossa. Yhdessä he suuntaavat kohti hurjaa kosmista seikkailua selvittääkseen syyn siihen, miksi Gorr janoaa kostoa, ja pysäyttääkseen hänet, ennen kuin on liian myöhäistä. Disney+ -palveluun lisätään IMAX-enhanced -erikoisversio. Ohjaus: Taika Waititi. Traileri.
 

Pinocchio
Näyttelijöitä ja animaatiota yhdistävä versio tarinasta, jossa puunukke lähtee huimalle seikkailulle muuttuakseen oikeaksi pojaksi. Hänen lisäkseen tarinassa esiintyvät muun muassa Gepetto-puuseppä, joka rakentaa Pinocchion ja kohtelee tätä kuin oikeaa poikaansa. Mukana on myös Samu Sirkka, joka toimii Pinocchion oppaana ja omanatuntona, Sininen haltiatar, Rehti Repo, Sofia-lokki ja Ajuri. Oscar®-palkitun Robert Zemeckisin ohjaama elokuvan pääosissa nähdään Tom Hanks, Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco ja Luke Evans.  Traileri.
 
Pistol
Sex Pistols -kitaristin Steve Jonesin muistelmiin perustuvan sarjan kaikki kuusi jaksoa tulevat Disney+ -palveluun yhdellä kertaa. Pistols-sarjan luoja ja käsikirjoittaja on Craig Pearce. Oscar®-voittaja Danny Boyle taas toimii sarjan ohjaajana ja vastaavana tuottajana. Sarjan kaikki jaksot ovat heti katsottavissa. Still-kuvia. Traileri.  Traileri.
 
Mike
Tiedät ehkä Tysonin, mutta tunnetko Miken? Kahdeksan jakson draamasarjan kuusi enimmäistä jaksoa ovat heti katsottavissa. Mike Tysonia esittää Trevante Rhodes, joka teki läpimurtoroolinsa Oscar-palkitussa Moonlight-elokuvassa. Traileri.
Wedding Season
Ensimmäinen brittiläinen Disney+ Original -sarja Wedding Season käynnistyy tänään Disney+ -palvelussa.
 
 
Muita Disney+ Day -lisäyksiä:
Autot tien päällä.  Katso traileri.
Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return. Traileri. 
Welcome to the Club (Simpsonit-lyhytelokuva)
Sing-Along-versiot Frozen ja Frozen 2 -elokuvista.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button