Uutiset

Christoffer Strandberg ja Martti Suosalo tähdittävät uutta joulukomediaa Kulkuset kulkuset

Menestysohjaaja Taru Mäkelän (Täydellinen joulu, Varasto) hyvänmielen jouluelokuvan Kulkuset kulkuset kuvaukset ovat alkaneet huikean tähtikaartin kera. Koko kansan tuntema Putous-tähti Christoffer Strandberg nähdään ensi kertaa valkokankaalla pääroolissa rinnallaan Martti Suosalo. Elokuvassa on mukana myös laaja kattaus maan eturivin koomikoita, mm. Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen.

Elokuvassa kaksi kirjavaa uusioperhettä kohtaavat ensi kertaa jouluillallisen äärellä. Kahden täysin erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto on tietysti tuhoon tuomittu — vaikka lopulta kaikkien yllätykseksi ilta huipentuu sydämet sulattavaan joulun ihmeeseen.

Muun muassa Se mieletön remppa -komedian ja Bodom-kauhuelokuvan taustalta löytyvän tuotantoyhtiö Don Filmsin uusi lämminhenkinen komediaelokuva nähdään teattereissa loppuvuodesta 2022.

Elokuvan tuottaa Aleksi Hyvärinen ja levittää Nordisk Film. Rahoittajina ovat mm. Suomen elokuvasäätiö, MTV ja Nordisk Film.

Lähde: Nordisk Film

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button