Uutiset

Legendaarinen John Williams palaa Star Wars maailmaan

Legendaarinen säveltäjä John Williams on palaamassa Star Warsin maailmaan, sillä hän on kuulemma säveltänyt themen tulevaan Obi-Wan Kenobi sarjaan.

Nyt joku ihmettelee, että mitä ihmeellistä on John Williams ja Star Wars. No Williams ei ole säveltänyt Star Warsin pää trilogia elokuvien lisäksi, kuin Solo leffaan themen ja elokuvalla oli täysin toinen säveltäjä muuten. Sen lisäksi Williams ei pahemmin ole sarjoihin säveltänyt vuoden 1985 Amazing Stories jälkeen.

Vielä ei ole tietoa kuka muuten toimii säveltäjänä Obi-Wan Kenobin omassa sarjassa.

Tässä kuussa 90-vuotta täyttänyt ikoninen säveltäjä John Williams on edelleen hyvin kiireinen säveltäjä. Sillä hän säveltää musiikit tulevaan Steven Spielbergin The Fabelmans elokuvaan, jonka lisäksi hän säveltää tulevaan Indiana Jones 5 leffaan. Tämän lisäksi hänet nähdään myös livenä useassa eri paikassa.

Lähde: Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button