Uutiset

Ugly Cookie aloittaa yhteistyön LeffaMedian kanssa!

Herkullisia leffa-cookieseja nautinolliseen elokuvahetkeen

Uudenlainen elokuvien ja sarjojen sisällöntuottajien ja leffafanien verkkosivusto LeffaMedia sekä herkullisiin amerikkalaistyylisiin cookieseihin erikoistunut Ugly Cookie aloittavat kaupallisen yhteistyön. Ideaa kumppanuudesta on kehitetty huolellisesti yhteistyössä LeffaMedian sisällöntuottajien kanssa – Ugly Cookie ja LeffaMedian sisällöntuottajat löysivät yhteisen kantavan teeman elokuvien ja keksien välillä: leffacookiesit ovat kuin uuden ajan leffapopparit, josta leikillinen ‘Popcorn Schmopcorn’ iskulause juontaa juurensa.

Ajatus cookiesien yhdistämisestä elokuvan katseluun syntyi käyttämällä itse elokuvia inspiraation lähteenä. Ugly Cookie yrityksen perustaja Micah Gland kertoo yhteistyöstä: olen aina rakastanut elokuvan taianomaisuutta ja kuuntelen myös aktiivisesti useita podcasteja. Kun tutustuin LeffaMedian alustaan ja muutamiin sisällöntuottajiin heidän yhteisössä ja jaoin heille cookieseja, niin sanotaan vaan näin, että se oli yksinkertaisesti rakkautta ensimmäisellä puraisulla.

LeffaMedian perustaja ja sisällöntuottaja Popcorn with Esko (PWE) kertoo yhteistyöstä myös seuraavaa: Ugly Cookiesin ja LeffaMedian sisällöntuottajien välillä syntyi välitön yhteisymmärrys elokuvien ja leffaherkkujen tärkeydestä elokuvan katsomisessa. Itse olen hyvää elokuvaa katsellessa herkutellut Ugly Cookieseja useamman kerran perheeni kanssa ja joka kerta niitä jää kaipaamaan lisää. Uskon, että suomalaiset leffakatsojat ovat valmiita uudenlaiseen kokemukseen, jossa leffaherkkuina on popcornin lisäksi myös jotain suulle makeaa, PWE summaa.

Yhteistyö tulee näkymään sivustolla bannerimainosten lisäksi LeffaMedian sisällöntuottajien julkaistavissa jaksoissa erilaisilla ja yllättävillä elokuviin liittyvillä nostoilla – jokainen sisällöntuottaja omalla tyylillään. Ugly Cookie yrityksen tuotteita ja tarinaa tullaan esittelemään tulevaisuudessa lisää sivuston eri artikkeleissa ja julkaisuissa. Tämän lisäksi LeffaMedia tulee käymään läpi leffakeksielokuvia sekä innostamaan verkkosivun kävijöitä myös osallistumaan kilpailuihin, jossa verkkosivustolla ja eri sisällöntuottajien jaksoissa julkaistavissa kilpailuissa osallistujat voivat voittaa herkullisen Ugly Cookie leffacookieboxin itselleen. Yhteistyö mahdollistaa myös erikoisedun koodilla “leffamedia”, jolla sivuston kävijät saavat myös 10% alennuksen kaikista Ugly Cookiesin tuotteista.

Lue lisää: Ugly Cookie

Lue lisää: LeffaMedia

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button