Uutiset

James Gunn ja Peter Safran DC Studiosin johtoon!

Ehkä on sittenkin toivoa...

Mahtava uutinen – DC universumi alkaa sittenkin näkemään valoa tunnelin päässä. Elokuvaohjaaja James Gunn ja tuottaja Peter Safran alkavat johtamaan DC Studiosin filmidivisionaa. Vaikuttaa siltä, että DC on vihdoin löytänyt ‘Kevin Feigensä’.

Vain muutamia viikkoja sen jälkeen, kun DC Filmsin johtaja Walter Hamada jätti tehtävänsä on DC ollut vapaapudotuksessa ja etsinyt korvaavaa henkilöä nostamaan DC universumin sille tarkoitettuun loistoonsa. Hyvin mielenkiintoista on nähdä, mitkä elokuvat saavat tästä eteenpäin vihreää valoa ja millä tavalla DCn elokuvat ja sarjat saadaan punottua yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, kuten kenties Marvel on hienosti onnistunut tekemään Kevin Feigen johdolla.

Tehtävä on haastava Gunnin johtaessa luovaa puolta ja Safranin johtaessa enemmän liiketoiminnallisia toimenpiteitä. Mahdoton se ei kuitenkaan ole, sillä Gunnilla on jo varsin uskottavaa näyttöä siitä, mitä DC elokuvilla ja sarjoilla on potentiaalia: The Suicide Squad, Peacemaker ja Brightburn, jotka ovat enemmän sitä tummansävyistä DCtä, mitä studio ja yleisö on kaivannut jo pidemmän aikaa.

Ehkä on sittenkin toivoa…

Lähteet: Variety

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button