Blogit

Hitman’s wife bodyguard

No niin, hyvin pitkään odotettu leffa pääsi vihdoin tarkastelun alle, tällä kertaa Itunes vuokrauksena. En tiedä missä vaiheessa ja mihin tämä olisi tullut myöhemmin, mutta ainakaan en toistaiseksi löytänyt viitteitä siitä, että leffaa nähtäisi ainakaan HBO-max palvelussa. En myöskään ole yhtään varma, että leffa päätyisi myöskään UHD-hyllyyn, vaikka odotukset hyvästä leffasta olikin olemassa.

Ja kyllä, tykkäsin kyllä tästäkin leffasta aika paljon. Kuuluu niihin leffoihin, joista tykkään ja yksikään näistä saagan leffoista ei ole vielä pettänyt. Tässä on paljon niitä hyviä leffa-elementtejä, joista tykkään, eli huumoria, toimintaa, ja juonikin vielä toimii. Etenkin tuo huumori oli tässä leffassa taas aika osuvaa, ja pitkästä aikaa ihan aidosti tuli naurahdettua ihan kunnolla, unohtamatta leffan loppua, jossain nauratti ihan huolella. Pitää myös muistaa mainita, että tämä Samuel L. Jackson, Salma Hayek ja Ryan Reynolds kolmikko todellakin synkkaa hyvin yhteen ja on todellakin loistavaa viihdettä joka kerta.

Lisäksi kun leffan äänet olivat taas varsin hyviä, niin mikäs tästä oli nauttiessa. Joo toki leffan äänet jättivät kuitenkin sen verran parantamisen varaa, että uskon tämänkin leffan kuinkin UHD-levyllä kuulostavan vieläkin paremmalta. Kuka tietää, ehkä tämäkin jokupäivä löytää tiensä sinne uudestaan ja leffan voi varmasti kyllä katsella vielä uudelleenkin.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button