Blogit

Kate

Loppuviikosta tuli katsottua Netflixistä leffa nimeltä Kate. Se asia ei nyt kuitenkaan taida olla se suurin Netflix uutinen, sillä Kate alkaa olla niitä viimeisiä leffoja joita tulee Netflixistä hetkeen katsottu. Päätin nimittäin lopettaa tuon palvelun tilauksen, ja syykin siihen on lopulta hyvin yksinkertainen, hinta. Voisin saada Netflixin hyvin edullisesti, reilusti alle kymmenen eroa kk, mutta se, että haluan nähdä leffoja kotiteatterissa parhaalla mahdollisella äänen ja kuvanlaadulla, maksaa minulle toisen mokoman. Eli saisin katsoa samat leffat kuin kaikki muutkin, mutta parempi kuva maksaa enemmän. Tätä asiaa en enää näe perusteltuna, sillä kaikilla muilla palveluilla tarjotaan parasta kuvanlaatua samaan hintaan ihan kaikille, ja lisäksi tuo hinta on varsin maltillinen, puolet halvempi kuin Netflix. Siksi tuo palvelu on nyt ainakin jonkin aikaa tauolla, saapa nähdä koska palaan asiakkaaksi.

Nyt siis nautitaan vielä hetki, ja Kate oli yksi niistä leffoista joka vielä mielenkiintoa herätti. Leffa ei ihan hirveästi tällä kertaa antanut, hyvinkin saman tyylistä toimintaa, kuin niin monessa muussakin vastaavassa on jo nähty. Mitään varsinaisia yllätyksiä juoneen ei oltu tällä kertaa löydetty. Leffassa oli ihan mageita maisemia ja äänetkin olivat Netflixiksi varsin hyvällä mallilla, tosin kyllä sitä vähän alkoi mietityttämään, että mitenkä paljon parempi tämä leffa olisi 4k levyllä. Olisi kyllä levy, jonka voisi sopivalla hinnalla joskus testata.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button