Blogit

Fall Guy Biorex

No niin, kuten sanoin niin kiirettä on viikon aikana pitänyt, ja sen vuoksi vaikka blogiin tekstiä ei olekaan tullut, niin leffoja on sattumoisin tullut nähtyä. Ensin tuli käytyä koko koulun kanssa Suomeen Juurtuneissa, ja sitten loppuviikosta tuli vielä päädyttyä yhden luokan kanssa katsomaan Fall Guy uudelleen. Koska tästä leffasta on juuri kirjoiteltu ja siitä ei tullut nyt ihan hirveästi uutta kerrottavaa, niin tämä juttu saattaa jäädä hieman lyhyemmäksi.

Eli toisen kerran tuli nyt Fall Guy nähtyä, viimeksi Primessä ja nyt hieman pienemmässä kakkossalissa. Leffa ei sinällään mitään uutta tuonut, mutta edelleen pitää olla tyytyväinen siitä, että leffa tosiaan on hieman jotain uutta ja erilaista. Leffa toimi erittäin hyvin myös toisen kerran katsottuna, ja oppilaatkin katsoivat leffaa varsin rauhallisesti, joka se aina rauhoittaa kun on vähemmän porukkaa paikalla ja toki oppilaat olivat tämän leffan myös itse valinneet. Uskon kuitenkin, että Fall Guyistä löytyi kaikille jotakin, siitähän tämä leffa juuri on hyvä. Äänet eivät ehkä olleet ihan niin hyvät kuin viimeksi, mutta toisaalta myös ehkä alleviivaavat sitä, että ehkä ne eivät ylipäätään tässä leffassa ihan parasta olleet, vaikka tehosteleffasta tavallaan kyse onkin. Ihan kiva oli kuitenkin katsoa uudelleenkin.

Viikkoon mahtui myös muuta mielenkiintoista, nimittäin perjantaina leffahuoneessa kävi taas varsin arvovaltaisia vieraita. Huoneeseen nimittäin kävi tällä kertaa tutustumassa Hifimaailma-lehden toimittaja ja jonkinlaista jutuntynkää taitaa kyseiseen lehteen siis olla tulossa jossain vaiheessa. Vierailija oli kuitenkin joka tapauksessa varsin tyytyväinen kuulemaansa ja näkemäänsä, mikä aina on todella mukavaa kuultavaa. Jäädään siis odottamaan mitä siltä suunnalta kuuluu. Nyt alkaa kuitenkin loma, ja tunnetusti opettajilla ne on aika kivat, joten leffoja kerkeää taas hieman eri tavalla katsomaan, etenkin kun jopa hieman poikkeuksellisesti mitään remontteja huoneessa ei ole tiedossa tai suunnitteilla. Nyt siin on vain aika nauttia, ja sen nauttimisen voisi heti maanantaina aloittaa vaikka Itiksen Imaxista. Mitä siellä on nähtävillä, selviää sitten ehkä myöhemmin.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button