Blogit

Alterstream Media: IHMISSUDET: Full Eclipse (1993)

Alterstream Media teki kulttuuriteon julkaisemalla Full Eclipsestä (1993) videon, joten pitihän sitä mainostaa myös täällä. Onhan kyseessä yksi nuoruuden suosikkileffoistani. Onpahan videolla meikäläisen nimikin mainittu!

Leffa on harmillisesti painunut unholaan, joten on hienoa että se nostaa  jälleen päätään myös suomenkamaralla.  Leffalta löytyy kyllä oma kulttisuosionsa rapakon takana. Olkaa hyvät:

Anthony Hickoxin (Hellraiser 3, Waxwork, Warlock 2) vuonna 1993 valmistunut ihmissusilla varusteltu, vahvasti toimintapainotteinen TV-elokuva Full Eclipse on saavuttanut pienen, mutta sitäkin vakaamman kulttistatuksen. Näyttelijäkaartissakin on loistoa, sillä se koostuu ysärin kovimmista nimistä, joihin lukeutuu muun muassa Mario Van Peebles, Bruce Payne, Patsy Kensit ja Paula Marshall! 
Mistä tässä on kyse? Onko Full Eclipse maineensa veroinen? Löytyykö leffan faneja? Katso video ja muista myös kommentoida omat ajatuksesi niin videosta, kuin toki myös itse elokuvasta. 
Tilaa kanava ja seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa:
https://www.facebook.com/alterstreamm…https://www.instagram.com/alterstream…

Alla oma arvioni leffasta:
https://kaitsunleffablogi.blogspot.com/2020/05/full-eclipse-1993.html

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button