Blogit

Superman/Shazam! – Return of Black Adam (2010)

Viimeaikoina on tullut päivityksiä Dwayne Johnsonin näyttelemästä DC-elokuvasta Black Adam, joten päätin ottaa hieman selvää hahmosta, joka ei ole minulle kovinkaan tuttu. Kyseessähän on yksi klassisista Shazamin vastustajista, joten kaivoin  DC animaatioleffojen laajasta arkusta tämän yhden teoksen, joka koskee juuri Black Adamia ja laitoin sen pyörimään.

Superman/Shazam! – Return of Black Adam (2010)

Black Adam on saapunut maankamaralle etsimään nuorta poikaa Billy Batsonia, jolle tietäjä Shazam on aikeissa antaa jumalaiset voimat. Edellisen kerran hän on antanut voimayt Black Adamille, mutta se oli virhe koska Adamista ei tullut hyvän puolustajaa, vaan pahan lähettiläs. Batson itse ei tiedä asiasta mitään ja yllättyy kun Black Adam ilmestyy häntä tappamaan. Onneksi Superman on lähistöllä ja rientää apuun…

Elokuva kertoo melkoisen tiivistetysti samalla Shazamin syntytarinan, Black Adamin elämänkaaren ja lisää viellä Supermiehen mukaan soppaan. Tässä siis pikainen oppimateriaali Shazamista ja Black adamista heille, jotka eivät hahmoja tunne.

Animaatio elokuvassa on ihan laadukasta, mutta ei poikkeavan komeaa.

Elokuvan käsikirjoitti Michael Jelenic ja ohjasi Joaquim Dos Santos. Äänirooleissa ovat muun muassa Jerry O’Connell, George Newbern ja Arnold Vosloo.

Samalla DVD:llä oli myös kolme DC:n lyhyt elokuvaa, jotka olivat katsomisen arvoisia. Ne olivat nimeltään The Spectre, Green Arrow ja Jonah Hex. Jonah Hexissä oli ääninäyttelijöinä Thomas Jane ja Linda Hamilton! Hex oli lyhäreistä parhain. Elokuvat olivat n.20min pituisia.

– Kai Kumpulainen 20.7.2021

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button