Blogit

Teen Titans Go! (TV series, 2013)

 Välillä tulee viaplaysta katseltua hulvatonta DC:n animaatiosarjaa Teen Titans Go! Sarja kertoo DC:n jämäsankariryhmästä Teen Titans, joka on lähes sama porukka, kuin aikuisille suunnatussa Titans-sarjassa cyborgia lukuunottamatta. Tämä sarja ei ole millään tavalla vakavissaan tehty kuten liveaction ja edustaakin enempi kreisiä parodiaa koko dc:n maailmasta. Lähimpinä vertauskuvina tulee Ren ja Stimpy, Paavo pesusieni, tai Oggy ja torakat. Myös Family guy kiltimmässä muodossa vilahtaa mielessä. Sarjassa tehdään pilaa niin DC:n kuin marvelinkin epäkohdista, yleisesti populäärikulttuurista ja välillä mennään todella psykedeelisissä maailmoissa.

Esimerkiksi yhdessä jaksossa muu ryhmä nöyryyttää Robinia ja pakottavat tämän twerkkaamaan niin kauan, että hänen takapuoli irtoaa ja lentää viemäriaukosta luolistoon. Ryhmä lähtee siis maanalaisiin luoliin etsimään pyllyä. Seikkailu muistuttaa Goonies-sarjaa ja luolista löytyykin kuolleena indiana jones. Lopulta ryhmä löytää aarrearkun täynnä pyllyjä, joita he hamstraavat mukaansa. Tämä on näitä selväjärkisempiä osia, siis. Yhdessä jaksossa hahmot ovat He-man ja Skeletor.

 Jos edellä olevat kuvaukset saivat sinut kiinnostumaan, niin suosittelen tsekkaamaan, koska tämän parissa minä olen ääneen nauranut jokaisen jakson parissa. Myös sarjasta tehty kokoillan elokuva Teen titans go! to the movies, on todella hauska ja nousee suosikikseni Lego Batman-elokuvan kanssa. Todella freesiä ja aina yllättävää huumoria, joka vaihtelee nerokkaasta satiirista, ihan vessahuumoriin. Viaplaysta löytyy kaikki kaudet ja jos haluaa katsoa kokoperheen parissa, niin suomidubbauskin löytyy.

Teen Titans Go! (TV series, 2013)

Sarjassa seikkailee ryhmä teinititaaneita, jotka eivät saa ikinä arvoisiaan sankaritehtäviä, joten he kuluttavat aikansa päämajassa tekemällä ties mitä idioottimaista ja kummallista. Ryhmään kuuluu Robin, Cyborg, Starfire, Raven ja Beast Boy.

Sarjan animaatiotyyli on mielestäni hyvä. Se on toimivan yksinkertaista ja aina kun halutaan näyttää jotain ällöä, niin kuvaan tulee yksityiskohtainen lähikuva karvoineen ja suonineen.

Musiikit vaihtelevat nykytanssimusiikista populäärikulttuuriviittauksiin.

populäärikulttuuriviittauksia on sarjassa rutkasti ja niiltä eivät säästy kasarin tunnetuimmat elokuvat, eivätkä sarjakuvien tuntemattomammatkaan hahmot. Itseasiassa huumoria revitään mitä hassuimmista sarjishahmoista, joita on yritetty unohtaa historiaan. Varsinkin DC:n puolelta löytyy mitä älyttömämpiä hahmoja.

Loistava huumorianimaatiosarja kaikenikäisille. Sarja on julkaistu suomessa myös DVD:llä.

Sarjasta on tehty kaksi elokuvaa. Toinen on Teen titans go! to the movies ja toinen on crossover elokuva vakavamman “Teen titans”-sarjan kanssa, nimeltä Teen Titans Go! vs. Teen Titans.

– Kai Kumpulainen 10.11.2020

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button