Blogit

Ambulance UHD 4K- Toinen otto

Kun ei nyt oikein ole ollut rahaa ostaa uusia levyjä, eikä oikein kyllä mitään sellaista pakollista ostoslistallakaan niin on joutunut nyt tyytymään Netflixiin ja vanhoihin levyihin. No, mutta sekään ei ole lainkaan millään tapaa huono asia, hyllyssä on vielä paljon katsomattomia levyjä, ja toisaalta myös paljon sellaisia leffoja, joita nyt Trinnovin kanssa voi koska vaan katsoa ilolla uudestaan. Tälläisestä leffasta esimerkki tämän päivän blogin aihe, eli Ambulance on tullut nähtyä ja tosiaan löytyy myös hyllystä, mutta olihan se nyt pakko katsoa uudelleen myös Trinnov-ajassa, sen verran kuitenkin ääniltään kovasta leffasta kyse. Niin, ja uskokaa tai älkää, niin tällä hetkellä eniten taitaa kiinnostaa Tenetin katsominen, senhän olen jo nähnyt varmaan 6-7 kertaa, mutta aikaa ennen Trinnovia.

Mutta nyt kuitenkin siis tuli katsottua Ambulance, jota on kyllä kehuttu paljon ja muistutus katsomiseen tuli nytkin jostain Youtube pätkästä. Michael Bayn loistava rymistely, jossa äänet ovat kohdillaan, eikä rahaa ole liikoja säästelty. Leffahan on siis vuodelta 2022 ja ideana aika tälläinen perinteinen, että tehdään tässä vielä yksi ryöstö ja sen jälkeen eletään herroiksi. Tai, no tällä kertaa maksetaan lapsen sairauden hoitoa ja muutenkin tässä hieman enemmän sellainen perhe näkökulma. Muuten sitten sellaista perinteistä, ei ehkä nyt kovinkaan korkealentoista juonikuviota, mutta ehdottomasti erittäin hyvää viihdettä sopivan kokoisessa paketissa.

Mutta se mikä tässä tietysti oli se kaikista paras juttu oli ne äänet, ja niissä ei kyllä ole sitten pienintäkään kritisoitavaa, päin vastoin, ehkä enemmänkin ylistettävää. Leffan äänet ovat todellinen 9.1.6 spektaakkeli, jossa on aivan kaikkea mitä nyt toimintaleffassa voi sitten olla. On ammuskelua, on räjähdyksiä, on helikoptereita ja vaikka mitä. Leffan äänet on loistavasti aseteltu ja kaiken lisäksi kun kyseessä on vielä suhteellisen aktiivinen Atmos-miksaus, niin mitä sitä voi enää enempää vaatia. Ihan huikeat äänet ja leffaa voi ihan huolella näyttää myös ihan demona, vaikka sen kummemmin pätkimättä.

Eli loistavaa viihdettä joka kannattaa ehdottomasti katsoa, jos ei vielä ole tullut nähtyä. Nyt on kuitenkin taas tätä kirjoitellessa taas jo perjantai ja viikonloppu. Viikonloppuna on varmasti leffoja tiedossa, bonuksena ehkä myös yksi leffa sunnuntaina leffateatterissa. Katsotaan miten sen kanssa tässä käy. Mutta ensi viikon alussa onkin sitten taas mielenkiintoisempaa tapahtumaa, kun on tarkoitus käydä taas tutustumassa yhteen kotimaiseen leffahuoneeseen. Kiva nähdä mitä sieltä löytyy. Kaikkea kivaa on muutenkin tässä tekeillä, katsotaan miten aikataulut natsaa missäkin jutussa. Otin muuten myös osaa yhteen kilpailuun, käyhän tsekkaamassa Leffafriikin Yotubesta mistä kyse!

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button