Uutiset

Lainauksia 100 vuoden ajalta

Jaa oma Disney muistosi LeffaMedialle!

Läpi vuosikymmenten on Disney levittänyt iloa ja taikaansa lasten ja perheiden sydämiin. Jokaisella meistä on jonkinlainen muisto Disney-elokuvasta tai hahmoista, tuotteista tai jostakin maagisesta Disneyyn liittyvästä kokemuksesta. Alla muutamia sitaatteja. Kuulisimme mielellämme myös sitaatteja, tarinoita ja kokemuksia myös sinulta – jaathan meille ainutlaatuinen Disney muistosi kommentteihin tai lähetä Leffamedia-tiimille viestiä eri kanavista.Voit myös jakaa artikkelin Metassa ja kertoa muistostasi siellä!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button