Uutiset

A Quiet Place III julkistettiin

Paramount Pictures ilmoitti sijoittajien päivässä, että a Quiet Place 3 (Hiljainen paikka) elokuva on tekeillä. Tämän kerrottiin olevan suora jatko-osa edelliselle elokuvalle.

Julkaisuajankohdaksi ilmoitettiin vuosi 2025, mutta mitään tarkkaa päivämäärää ei vielä annettu. Vielä ei myöskään ole tietoa palaako edellisten osien ohjaaja/käsikirjoittaja John Krasinski mukaan tai keitä näyttelijöitä mukana on. Toki on hyvin oletettavaa, että Emily Blunt palaa pääosaan ja mahdollisesti Cillian Murphy, Millicent Simmonds, ja Noah Jupe ovat myös mukana, jos tämä kerran on suoraa jatkoa.

Aiemmin kerrottiin, että ensi vuonna on tulossa Paramount+ palveluun a Quiet Place spin-off leffa, joka ei siis ole jatkoa kahdelle aiemmalle elokuvalle, mutta sijoittuu samaan maailmaan. Tämän leffan ohjaa Michael Sarnoski (Pig) ja se perustuu Krasinskin alkuperäiseen ideaan.

Lähde: Comingsoon.net

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button