Uutiset

Uusi Finnkino Leffa -sovellus on julkaistu!

Finnkino Leffa korvaa aikaisemman Finnkino-sovelluksen, ja vanha sovellus poistuu käytöstä elokuun aikana. 

Selaa tuttuun tapaan kiinnostavia elokuvia, valitse sopiva näytös ja osta lippusi – Finnkino Leffa tekee elokuvalippujen ostosta vaivatonta, ja liput kulkevat kätevästi puhelimessa mukanasi. Voit myös jakaa lippuja helposti kavereiden tai perheenjäsenten kesken, minkä lisäksi sovellus auttaa muistuttamaan, ettet vaan myöhästy näytöksestä!

Uuden sovelluksemme kehitystyö ei myöskään pääty tähän. Pienempien viilausten lisäksi suunnittelemme jo uusia ominaisuuksia sekä lisäyksiä. Mielellämme kuulemme myös, minkä uuden – vielä puuttuvan – ominaisuuden haluaisit ensimmäisenä itse nähdä Finnkino Leffa -sovelluksessa, tai mitä toivoisit parannettavan. Voit laittaa palautetta suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@finnkino.fi, tai Finnkino Leffa -sovelluksen Oma tili –osiosta löytyvien Asetusten kautta.

Finnkino Leffa korvaa aikaisemman Finnkino-sovelluksemme, ja vanha sovellus poistuu pian käytöstä. Joten muistathan ostaa jatkossa leffalippusi uudella Finnkino Leffa -sovelluksella. Finnkino Leffan löydät sekä Google Play että App Store -sovelluskaupasta. Mukavia elokuvahetkiä!

 

Lähde: Finnkino.fi

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button