Blogit

The Mother

Netflixistä tuli taas etsittyä ja Nwtflixistä tuli löydettyä. Eli perjantai-illan leffaksi löytyis sellainen leffa kuin Mother, joka on saanut kyllä jo jonkin verran huomiota. Leffasta tuli myös itselle aika paljon kommentteja, enemmän kuin ehkä mistään muusta leffasta on aikaisemmin tullut. Ja ne kommentit ovat kyllä olleet hyvin yllättäen täysin vastakkaisia, eli toiset ovat ihan selkeästi tykänneet ja toiset taas eivät. Mistäköhän se sitten johtuu, niin varmasti monesta asiasta.

Yksi pointti on varmasti Jennifer Lopez, josta toiset eivät selvästikään ole olleet vakuuttuneita, kun taas toisille se on uponnut ihan hyvin. Itselleni se ei ainakaan herättänyt kyllä mitään kovinkaan negatiivista vaan mielestäni J Lo selvisi vaativasta roolista erittäin hyvin ja mielestäni oli kyllä aivan riittävä vakuuttava. Nimenomaan se on monesta ehkä jäänyt kärvistelemään, että voiko noin kaunis nainen olla uskottava roolissa, jossa kyse on kuitenkin lopulta aivan kylmäverisestä tappajasta, jonka äidinvaistot todellisuudessa ovat vasta heräämässä näin vuosia myöhemmin. Mielestäni siis hyvä rooli, josta J Lo selvisi oikein mallikkaasti. Muuten leffassa ei ihan hirvesti huippurooleja ollut, Paul Raci on erittäin hyvä, mutta rooli aika pieni, vastaavasti taas Omari Hardwick on isommassa roolissa erittäin hyvä, mutta samoin jää pahasti J Lo:n varjoon, jonka rooliin leffa tietysti perustuu.

Juonellisesti tykkään leffasta, vaikka se ei nyt mikään käsikirjoituksen mestariteos olekaan. Hyvin sujuva ja hyviä käänteitä sisältävä, mutta ei mitään yllättävää ja järisyttävää. Koko ajan tavallaan tietää mitä ehkä tuleman pitää, mutta silti leffassa kyllä pysyy silmät kiinni enemmän kuin hyvin. Viihdettä, sitä tämä ennen kaikkea oli. Ainiin, ja leffa tällä kertaa tuli katsottua ilman MADVR:ää, joka on tällä hetkellä hieman ”huollossa”, eli päivitin version ja nyt alan pikku hiljaa selvitellä asetuksia taas ihan alusta.

Viikonloppuna tuli käytyä myös leffassa, lasten kanssa, ja siitä lisää myöhemmin. Kohta kuitenkin pitäisi suunnata takaisin tuonne paikalliseen Biorexiin ja tällä kertaa ihan yksikseen. Leffana yllätys yllätys Fast X, ja sen suhteen odotukset aika kaksi jakoiset. Olen aivan varma, että tykkään, ihan vaan sen vuoksi, että kyseessä on alusta lähtien ollut yksi suosikeistani, mutta kuten jo viime osan kanssa kommentoin, stunteissa on menty jo aivan liian pitkälle, ja käsitykseni mukaan sama linja jatkuu tässäkin. Family sanaa ei tässä kuitenkaan kuulemma käytetä kuin 12 kertaa, joten ehkä sen suhteen odotukset paremmasta leffasta ovat perusteltuja. Viihdettä aivan varmasti joka tapauksessa, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button