Uutiset

LeffaMedian Oscar-bileet!

Veikkauksia, kommentteja ja ylläreitä Oscareista

LeffaMedian debyyttivideossa leffasisällöntuottajat Leffaperunat (Justiina), Leffahamsteri (Ville), Leffahullu (Nikke) ja PWE (Esko) keskustelevat Oscar-voittajaveikkauksista ja itse gaalasta.

Leffasisällöntuottajien veikkaus-lista.

Oscar-voittajalista löytyy tästä.

Katso video tästä ja muista antaa oma kommenttisi Oscar-voittajista tai gaalasta.

Ylen Oscar-gaala tallenne löytyy tästä.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button