Uutiset

Disney+ sisältökoonti viiko 47

Ja tässä kuluvan viikon Disney+ -sisältökoontia.

Tänään palveluun lisätään muun muassa James Gunnin ohjaama jouluspesiaali: The Guardians of the Galaxy Holiday Special, jossa kuullaan mm. Hanoi Rocksin musiikkia.
Palvelussa on katsottavissa nyt myös The Walking Dead -sarjan päätösjakso, ja keskiviikkona katsottavaksi tuli Andorin ensimmäisen kauden päätösjakso, jonka kunniaksi Disney+ tarjoaa sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa FOX-kanavan katsojille maksutta tänään / perjantaina, 25. marraskuuta. Jaksot esitetään peräkkäin tänään alkaen klo 21.00.
 
 
Lisäksi maanantaina Disney+ -palvelussa esitettiin palvelun ensimmäinen suora konserttilähetys Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium, joka on nyt katsottavissa 3 tunnin konserttitaltiointina.
 
The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Vartijat päättävät antaa Quillille unohtumattoman joulun ja lähtevät Maahan etsimään täydellistä lahjaa. TraileriStill-kuvia.
 
Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium on ainutkertainen, maailmanlaajuinen konserttitapahtuma, joka tarjoaa faneille eturivin paikat kokemaan Rocket Manin paluu legendaariselle Dodger Stadium areenalle. Lavalle astuivat myös GRAMMY®-palkitut artistit Dua Lipa, Kiki Dee ja Brandi Carlileosoittaakseen kunniaa musiikki-ikoni Elton Johnin huikealle uralle. Live-konserttitaltioinnin ovat tuottaneet Emmy®-palkitusta Adele: One Night Only -tallennekonsertista vastannut Fulwell 73 Productions sekä Rocket Entertainment. TraileriVideoklippi-konsertista.
 

Disney+ ilmoitti että Andorin toisen kauden tuotanto on aloitettu. Toinen kausi tulee koostumaan 12 jaksosta, ja se kattaa seuraavat neljä vuotta ennen Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan tapahtumia. Kaikki Andorin ensimmäisen kauden 12 jaksoa ovat nyt katsottavissa yksinomaan Disney+ -palvelussa.

Andor-sarja tarkastelee Star Wars -galaksia täysin uudesta näkökulmasta. Sarja hyppää Cassian Andorin matkaan. Se kertoo tarinan Imperiumia vastaan nousevasta kapinasta ja siitä, miten eri ihmiset ja planeetat ryhtyivät siihen osallisiksi. Vaaran, petoksen ja juonittelun aikakautena Cassian Andor huomaa voivansa vaikuttaa taistelussa tyrannimaista Galaktista tasavaltaa vastaan. Hän lähtee polulle, jolla hän päätyy kapinallissankariksi. Diego Luna palaa Cassian Andorin rooliin, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw, Forest Whitaker ja Andy Serkis. Vastaavat tuottajat ovat Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna ja Michelle Rejwan. Tony Gilroy on myös luoja ja showrunner. Traileri.

L’Opera, kausi 2.
Rooman kadonneet aarteen, kausi 2
Nils Holgersson, kausi 1
Daddies on Request, kausi 1
Perfect Harmony, kausi 1
Reasonable doubt, kausi 1
 
Elokuvalisäykset 25. marraskuuta
Across the waters
Avatar
Pahuus
Syytön mies
While we live
 
Spesiaalit
Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium
Guardians of the Galaxy Holiday Special
Hip Hop Nutcracker
T. Rexin ruumiinavaus
The American Rescue Dog Show

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button