Uutiset

LeffaMedia vihdoin Discord-kanavalle!

Nyt Leffamedialla on oma Discord kanava! Discord-kanavalla voi käydä keskustelua Leffamedian sisällöntuottajien ja leffafanien kanssa. Sieltä löytyy rutkasti arvosteluja, uutisia, huhuja ja tietoa tulevista leffoista ja sarjoista, sekä kaikkea muuta mukavaa.

Eli ei muuta kuin mukaan vaan: LEFFAMEDIAN DISCORD-KANAVA

#leffamedia #discord #discordserver #uusimedia #media #leffa #elokuva #movie #sarja #series #tv #blogi #blog #podcast #vlogi #vlog #vlogger #blogger #youtube #arvostelu #review #leffapodcast #elokuvapodcast #moviepodcast #movieblog

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaaja Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button