Uutiset

Transformers palaa valkokankaille uudella Rise of the Beasts konseptilla!

Tsekkaa uusin traileri täältä

Lähde: Variety

Paramount Pictures on julkaissut uusimman trailerin TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS, joka on Hasbro Film franchisen seitsemäs Transformer-elokuva ja tulee ensi-iltaan 9. heinäkuuta 2023.

Elokuva esittelee yleisölle eläinteemaiset Maximalit, Predaconit ja Terrorconit, jotka päätyvät taistelemaan olemassalostaan.

Creed 2 ohjannut Steven Caple Jr. luotsaa tätä elokuvaa tähtien Anthony Ramos ja Dominique Fishback näyttelijöiden avustuksella. Tuttuna Optimus Primen äänenä kuullaan myös Peter Cullen, joka on ollut mukana kaikissa Transformers elokuvissa. Muissa rooleissa nähdään mm. Pete Davidson (Mirage), Sebastian Manisalco (Wheeljack), Michelle Yeoh (Airazor) ja Liza Koshy (Arcee) – muita franchiseen kuuluvia hahmoja nähdään myös elokuvassa kuten Rhinox, Cheetor, Scourge, Nightbird ja Battletrap.

Elokuva on jatkumoa vuoden 2018 Bumblebee elokuvasta, jossa näyttelivät Hailee Steinfeld ja John Cena. Tuottaja Lorenzo di Bonaventura kertoi jatkossa tämä kolmiosainen Rise of the Beasts elokuvasarja saa eri sävyn erottaakseen sen aikaisemmista Michael Bayn elokuvista. Katso ihka uusi traileri tästä:

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button