Uutiset

Disney+ on uusi kuningas

Eihän siinä mennyt kuin kolme vuotta ja ensimmäistä kertaa Netflix on syrjäytetty ja uudeksi suoratoistopalveluiden ykköseksi nousi Disney+.

Disneyllä (mukana myös Hulu ja ESPN) oli kesäkuussa kvartaalin lopuksi 221,1 miljoonaa tilaajaa, kun Netflix ilmoitti määräkseen 220,7 miljoonaa.

Disney myös kertoi aloittavansa uuden tilausvaihtoehdon, jossa 7,99 dollaria kuussa maksava tilaus sisältää mainoksia ja mainosvapaan kuukausipalvelun hinta nousee 10,99 dollariin joulukuussa. Eli oletettavasti myös meillä Suomessa hinta nousee. Vielä ei tiedetä koska mainoksia sisältävä vaihtoehto rantautuu Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Netflix menetti osakearvoaan 50 miljardia dollaria huhtikuussa vain 24 tuntia sen jälkeen, kun streamijätti oli ilmoittanut menettäneensä asiakkaita ensimmäiseen kertaan kymmeneen vuoteen. He myös esittelivät ajatuksen tuoda palveluun mainoksia. Halvempi vaihtoehto saapuu ilmeisesti Netflixiin joskus loppuvuodesta.

Lähde: Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button