Uutiset

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime elokuva sai julkaisu ajankohdan

Muistaako joku vielä, että New Line Cinema ja Warner Bros animaatio suunnittelivat keski-maahan sijoittuvaa anime leffaa? Kyllä tällainen on ollut tekeillä kesäkuusta 2021 asti ja nyt on ilmoitettu julkaisupäivä ja Variety sai ensimmäisen teaser kuvan tästä leffasta (joka siis on tässä ohessa).

Elokuvan ensi-ilta päiväksi ilmoitettiin 12.4.2024 eli hetken saa vielä tätä odottaa.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat noin 200 vuotta ennen Hobitin tapahtumia ja kertoo Rohanin Kuninkaan Helm Vasarakouran ja Helmin syvänteen tarinan.

Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus) ohjaa elokuvan yhdessä Joseph Choun kanssa. Philippa Boyens (Lotr trilogia) toimii tuottajana ja ehkä siitä syystä tämä muistuttaakin ulkoasultaan ja tyyliltään niin paljon Peter Jacksonin Lord of The Rings ja Hobitti trilogioita. Phoebe Gittins (Boyensin tytär) ja Arty Papageorgiou tekivät käsikirjoituksen Jeffrey Addissin ja Will Matthewsin tarinan pohjalta. Myös Tolkien expertit Richard Taylor, Alan Lee ja John Howe ovat mukana projektissa. Howe on tunnettu Tolkien kuvittaja ja Lee toimi Jacksonin leffojen taide puolella ja Taylor puolestaan vastasi Jacksonin trilogian efekteistä ja maskeerauksesta.

Leffamedia uutisoikin juuri muistakin Tolkien aiheisista asioista mm. Amazonin Lord of The Rings: Rings of Power sarjan kuvista ja teaser trailerista, sekä siitä että elokuva, peli ja oheistuote oikeudet saattavat olla myynnissä.

 

 

Lähde:  Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button