Uutiset

PREY elokuvasta julkistettu traileri

LeffaMedia sai ekslusiivisen haastattelut päänäyttelijöille, ohjaajalle ja tuottajalle

5. elokuuta ensi-iltaan tuleva PREY elokuvasta on julkistettu traileri – elokuva on viides Predator-elokuvasarjaan kuuluva osa ja sijoittuu 1700-luvun Yhdysvaltoihin:

Elokuva tullaan näkemään Hulu-palvelussa Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti Disney+ suoratoistopalvelussa. LeffaMedian Popcorn with Esko sisällöntuottaja pääsi haastattelemaan elokuvan päätähteä Amber Midthunderia, joka näyttelee Naru nimistä Comanche-intiaaninaista. Haastateltavina oli myös Cloverfield 10 elokuvasta tunnettu ohjaaja Dan Trachtenberg, tuottaja Jhane Myers sekä Taabe hahmoa esittänyt näyttelijä Dakota Beavers.

Tässä jo yksi ensimmäisistä, Taabea näyttelevä Dakota Beavers vastaa haastattelussa kyselyihin: LeffaMedia haastattelee Dakotaa. 

LeffaMedian erikoishaastattelussa uusimman Prey-elokuvan päätähti: Amber Midthunder!

LeffaMedian erikoishaastattelussa uusimman Prey-elokuvan ohjaaja Dan Trachtenberg

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button