HaastattelutUutisetVideot

LeffaMedian erikoishaastattelussa uusimman Prey-elokuvan ohjaaja Dan Trachtenberg

Haastattelussa myös tuottaja Jhayne Myers

10 Cloverfield Lane elokuvan ohjauksesta tunnettu Dan Trachtenberg kertoo Prey elokuvan syntytarinasta ja haasteista kuvauksissa. Haastattelussa on itse ohjaaja ja sitten tuottaja Jhane Myers, joka on toiminut elokuvassa Comanche-intiaanien kulttuurin eritysasiantuntijana.

Katso ja kuuntele haastateltavien ajatuksia elokuvasta tästä tallenteesta:

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button