Uutiset

‘Dune: osa kaksi on aloittanut kuvaukset

Näyttelijät, elokuvan juoni ja Oscar-palkittu lavastetiimi julkistettu

Virallinen “Dune: Part 2” synopsis Warner Bros. ja Legendary studioilta sanoo seuraavaa:

“Tämä jatko-osa elokuvalle tulee tutkimaan Paul Atreidesin myyttistä matkaa, kun hän liittyy Chanin ja Fremenien joukkoon hänen sotajalalla hänen perheensä tuhonneita salaliittolaisia vastaan. Hänen joutuessa valitsemaan elämänsä rakkauden ja tuntemansa universumin kohtalon välillä, hän koittaa estää vain yksistään hänen näkemänsä tulevaisuuden toteutumisen.”

Studiot ovat myös vahvistaneet Timothée Chalamet:n palaavan Paul Atreides hahmona. Elokuvassa myös tutut näyttelijät Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling ja Stephen McKinley Henderson. Näyttelijäkaartiin liittyy myös Elvis-elokuvasta tunnetuksi tullut Austin Butler, joka nähdään pahamaineisena Feyd Rautha hahmona sekä Christopher Walken keisarina. Myös Florence Pugh, Léa Seydoux ja Souheila Yacoub tullaan näkemään jatko-osassa.

Dune: osa 1 tuotti koronan jälkimainingeissa 401 miljoonaa dollaria, sai 10 Oscar-ehdokkuutta ja voitti palkinnon musiikista, leikkauksesta, kuvauksesta, tuotantosuunnittelusta sekä erikoisefekteistä. Sama “Oscar-tiimi” tulee olemaan myös jatko-osan puikoissa, säveltäjä Hans Zimmer mukaanlukien.

Denis Villeneuve sanoi aikaisemmin tänä vuonna:

“Se mikä tässä auttaa nyt on, että olemme jo kokeneet tämän universumin – teen nyt työtä saman tiimin kanssa, joka tietää mitä tehdä ja miltä se tulee näyttämään. Elokuvasta tulee haastava, mutta tiedämme mihin olemme astumassa ja käsikirjoitus on jo kirjoitettu, joten olen luottavaisin mielin. Rehellisesti sanottuna ainoa epävarmuustekijä on pandemia. “

“Dune: Part Two” tulee ensi-iltaan marraskuun 17. päivä 2023.

Lähde: Variety

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button