Uutiset

Suomeen tulossa uusi suoratoistopalvelu BritBox

Suoratoistotarjonta Suomessa kasvaa jälleen uudella palvelulla.

BBC Studiosin perustama BritBox on kertonut aloittavansa toiminnan Suomessa torstaina 28. huhtikuuta.  Sarjassaan melko nuori suoratoistopalvelun ensimmäisiä markkinoita oli Yhdysvallat, jossa sen palvelu avattiin suurelle yleisölle vuonna 2017. Globaalisti sille on ehtinyt kertyä tilaajia 2,5 miljoonaa, joka on vielä kaukana 220 miljoonan tilaajamäärän Netflixistä.

Palvelu näkyy myös Iso-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa BBC:n, ITV:n, Channel 4:n ja Channel 5:n sisällöillä ja tuotannoilla. Nyt BritBox saadaan sitten myös Pohjoismaihin – Islanti pois lukien.

Kuukausimaksu tulee olemaan 7,99 euroa kuukaudessa. Luvassa on myös 12 kuukauden tilaus 8 kuukauden hinnalla. Uusille asiakkaille tarjotaan seitsemän päivän ilmainen tutustumisjakso.

Lisätietoja osoitteessa britbox.com.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button