Uutiset

Katso kaikki Super Bowl leffatrailerit yhdestä paikasta!

 

Super Bowl ja amerikkalainen jalkapallo synnyttävät täydellisen alustan uusien elokuvatrailereiden esittelylle. Huumorintäyteisten mainosten lisäksi katsojat pääsevät makustelemaan tuoreimpien pääsiäismunien etsinnässä ja paljastuksista, jotka saavat elokuvayleisön odottamaan innolla elokuvien ensi-iltaa entistä enemmän. Super Bowlissa julkistetut trailerit tulevat yleensä maalis-kesäkuussa ensi-iltaan. Me LeffaMediassa olemme keränneet kaikki trailerit kätevästi yhteen paikkaan – olkaat hyvät, enjoy!

Tässä kaikki Super Bowl LVII:ssa julkistetut leffatrailerit:

THE FLASH

Ainoa traileri, jota tiisattiin ennen peliä ja julkistettiin pelin aikana The Flash elokuvana. Tässä odotetussa DCU elokuvassa on juurikin sitä vauhtia, mitä elokuvalta osaa odottaa – samalla näemme klassisen Michael Keatonin vanhassa Batman roolissaan.

FAST X

Nähtiin perjantaina ennen peliä ja tämä onkin ensimmäinen traileri laatuaan elokuvasta. Dom Toretto is back ja nyt on tarkoitus pitää perhe turvassa uudelta viholliselta, jota näyttelee Jason Momoa.

65

Adam Driver pääsee taistelemaan maan dinosauruksia vastaan – eipä taida olla ihan pienemmille lapsille tämä elokuva.

SCREAM VI

Scream is back – ja niin on myös Scream 5 näyttelijäkaartia tällä kertaa New Yorkin kaupungissa.

AIR

Ben Affleck näyttelee ja ohjaa kyseisessä elokuvassa – tarina Niken johtajasta, jota näyttelee tuttu kaveri Matt Damon. Elokuvassa käydään läpi lenkkarihistoriaa, kun Michael Jordanin kanssa tehtiin ikonisin lenkkarisponssisoppari kautta aikain.

TRANSFORMERS: RISE OF BEASTS

Uusia autorobotteja Mirage ja tietenkin Optimus Prime, kaikki autobotit jälleen pelastamassa maailmaa – ensi-iltaa odotetaan 9. kesäkuulle.

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY

Harrison Ford is back ja taistelu jatkuu natseja vastaan. Elokuvassa nähdään huikea tekoälyn renderöimä nuori Indiana Jones.

CREED III

Michael B. Jordantappelee Jonathan Majorsia vastaan ringissä – Rocky viboja takuuvarmasti.

DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES

Kaikille D&D faneille mannaa, kun Chris Pine pääsee pelastamaan fantasiamaailmaa pahimmalta viholliselta – trailerissa lohikäärmeitä, sotureita, varkaita ja taianomaisia hahmoja velhoineen kaikkineen.

COCAINE BEAR 

“Let me tell you something – I’m Star Lord!” – James Gunnin viimeinen Marvel-teos GoGvol3 sai myös uuden traileriversion – täynnä tunnetta ja räiskettä.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button