Videot

Iman Vellanin eli Ms. Marvelin haastattelu

#shorts Pääsin haastattelemaan Disney+ uuden Marvel sarjan päätähteä Iman Vellania, joka näyttelee sarjassa itse Ms. Marvelia eli Kamala Khania. Suurena Marvel fanina tämä oli todellinen unelmien täyttymys.

Lyhyessä haastattelussa Iman kertoi Marvel faniudestaan ja miten ja koska se on alkanut. Sillä hän on itse todella iso Marvel fani, aivan kuten hänen esittämä hahmonsakin.

Iman kertoi myös kuvauksista ja onko hänellä suosikki työkaveria tai missä Marvel leffassa haluaisi Ms. Marvelin nähtävän tai kenet supersankarin hän haluasi nähtävän Ms. Marvelin kanssa seikkailevan.

Haastattelun voi katsoa täältä: https://youtu.be/NimIXJw4x4o

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button